mägedes

Õnn on otsus!


Täna on olnud üks kena päev. Ja endiselt ei väsi ma kordamast, et elu on nagu naksitrall, ilus ja hea. 

.

Iga päev olen õnnelik. Selle vahega, et üks päev olen lihtsalt õnnelik, teine päev olen lausa õnnejunn. Miks? Ise ka ei tea. Vahepeal lihtsalt tulevad sellised õnnetunded peale. Mõtled kui imeline ja maru kõik on. Ja siis tuleb naeratus suule, mida ei saa enam kuidagi ära. Ja siis jälle mõtled, et milline sinine unelm see elu ikka on.
.
Kas teil on ka vahel nii, lihtsalt oled õnnelik, ilma põhjuseta?

.

Sinu õnn sõltub su mõtete kvaliteedist
-M.Aurelius

.

Mida rohkem reisida, seda rohkem see sind mõtlema paneb. Mida kaugemale sa lähed, seda rohkem sa taipad. Mida kauem aega iseendaga veedad, seda selgemaks kõik saab.

.

Õnn on rada, mida mööda me liigume. See tuleb leida teel olles, mitte kannatamatult kilomeetreid lugedes.

.

Sõidan bussidega. Tihti. Vahemaad on kohati pikad. Ainiti vaatan aknast välja ja mõtlen. Ühtelugu ka naeratan. Siis ma taipan, jälle, et kui ilus mu elu ikka on.

.

Mul ei ole ei probleeme ega muresid. Mul on armastavad vanemad ja sõbrad. Head inimesed minu ümber, kes on minu jaoks alati olemas, isegi kui nad vahel nii kaugel tunduvad. Mul on kaks jalga ja terve mõistus, (vahel küll pisut pöörane), mis mind ühest seiklusest teiseni viib. Kõik on lihtsalt suurepärane. 

.

Iga päev, vahel isegi mitu korda päevas, taipan, et kui vähe on ikka õnneks vaja. 

.

Õnn on see, kui on midagi teha, kedagi armastada
ja midagi loota
-M.Kets de Vries

.

Täna üks ilus tüdruk kirjutas mulle: “Tundub, et elad oma unistust seal…”.

.

Erinevad asjad teevad erinevaid inimesi õnnelikeks. Mõne mehe teeb õnnelikuks teise mehe õnn, teise mehe teeb õnnelikuks teise mehe õnnetus.

.

Mind aga teeb õnnelikuks see, et ma saan hästi palju naeratada. Mind teeb õnnelikuks see, et mul on ülim vabadus teha seda, mida ma tahan. Mind teeb õnnelikuks see, et saan reisida ja selle käigus avastada, et Eesti on imeline koht elamiseks. Mind teeb õnnelikuks arusaam, et meil on kõik olemas, et elada ilusat ja täisväärtuslikku elu. Mind teeb õnnelikuks, ikka ja jälle, jõuda järeldusele, et õnn ei ole eesmärk vaid eluviis. 

.

Ilus tüdruk, paistab, et sul on õigus- elangi oma unistuste elu. 

.

Maailma sündida on ülimalt lihtne, kuid siin elada on juba kunst.
-D. Pissarev

.

Pidage meeles: väga vähe on vaja selleks, et olla õnnelik!

.

.


MIS TEEB SIND ÕNNELIKUKS?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.