eesti tudengid ameerikas

Ameerikas raamatuid müümas – Kärakas peeru ja “prints valgel hobusel”

Nonii, sõberid, 11 nädalat on siin seda USA pinda küntud ja sadu uksi läbi kopsitud. Uskuge või mitte, aga kätte on jõudnud aeg, kui hakkab jooksma viimane nädal. HALLELUUJA!!!

.

Ütleme nii, et üle keskmise on tuntav, et käes on viimane nädal. Seda näitab eelkõige mu auto, mis on väsimas ja vaikselt kaotamas oma eluisu. Kurb, aga tõsi, liigub teine natuke liiga kiire tempoga manalatee suunas. Pole teisel roolivõimu, tagumisi pidureid, kojamehed ei taha enam hästi pühkida, õlivahetuski karjub takka. Punane nool hakkab otsa saama. Kurbus. On teine mind ju väga kenasti teeninud.

.

päikeseloojang

.
.

Jutte raamatupõllult:

.

*** Üks hommik ütlesin Karolile, et ta võiks mulle koguda neid kätepuhastusgeele. Et kui sügisel sinna Mehhikosse lähen, siis oleks mul hea neid kasutada.

Jõuan mina eile koju ja kae üllatust, kuus pudelit kätepuhastusgeeli on laual nagu sõdurid reas, mind ootamas.

.

*** Karol oli minuga tööl kaasas. Hakkasime siis emaga trepile maha istuma. Mina juba ammu istun kui tema ükskord oma tagumiku sinna trepiastmele vinnab. Oli teine parajalt kogukas ja istuma saamine võttis omajagu aega.

Räägime juttu, näitan raamatuidki, äkki hakkab ema maru kiire tempoga ennast püsti kangutama ja ütleb: “sorri, ma pean vetsu minema”, peale mida käib üks korralik puuks. KORRALIK.

Ausalt, raske oli naeru tagasi hoida, aga nagu vanasõnagi ütleb, tegijal juhtub nii mõndagi.

.

blond tüdruk

.

*** Teate, mul on mure, nimelt on siin mail ilusate inimeste ikaldus. Kui Eestis hakkad ennast kodunt välja sättima, siis näed kohe esimest ilusat inimest, ta vaatab sulle peeglist vastu, see oled sina ise. Peale seda astud välisuksest välja ja näed järgmist ilusat inimest ja see on su naaber. Jne…

Kuid siin, Ameerikas, oled nagu kalamees, kes püüab kaladeta järves kalu. Ilusaid inimesi pole. Lihtsalt ei ole ja nii ongi.

Vahel ikka vaatan neid, ohkan ja imestan, ning peas mõtlen “miks inimesed, miks???”. Teinekord näevad nad suisa põrsaste moodi välja ja lapsed on väiksed räpakustid, nägu rokane nagu seal peale pori sees tuhnimist. Tema kõrval seismas ema, kellel on meik kolm päeva järjest maha võtmata, vahel teeb väikese “värskenduskuuri” ja tõmbab uue krundi peale. Peale selle tuleb tal ketšupi rida mööda T-särki alla ja mida kaunistab lisaks 25 väikest auku särgis, mis on muidugi XXXXXL suuruses ja püksid, mida ta kannab on samuti vähemalt kolm korda suuremad ja vaevu suudab ta kukkumata kõndida, sest püksid on kanna alla rulli tõmbunud. Why people, WHY????

.

*** Meestest ei hakka ma siinkohal mitte isegi rääkima. See maailm on puhta hukas.

Kuid üks päev, ma ei tea millega ma selle olin ära teeninud, ilmus uksele poiss, nimega Oliver ja kes oli ILUS. Olgem ausad, Kadri Järve oli tol hetkel justkui suhkruvati maailmas ja suust ei tahtnud ühtegi normaalset sõna välja tulla, täispikkadest lausetest rääkimata. Lasin Oliveril kogu rääkimise teha, mina ainult kõkutasin ja vaatasin seda ilusat poissi.

Saage aru, kolm kuud raamatupõllul teeb oma töö.

.

ameerika lipp aknal

.

*** Teist korda elus jäeti mind trepile istuma. Istun mina emaga trepil, näitan mata raamatuid. Raamatud olid täitsa meeltmööda, kuid hakkas jaurama, et tal on ikka vaja isaga aru pidada. Mina ikka proovin ja proovin, tema muudkui jaurab, et tule ikka tagasi. Ega minul pole aega edasi ja tagasi pendeldada. Andsin talle oma visiitkaardi ja kirjutasin telefoninumbrigi peale, et kui huvi on, siis andku teada.

Kuna mul oli parajalt suur pissi häda, piiri peal teine, siis palusin, et kas saaksin ta vetsu kasutada. Tõusis püsti ja ütles, et läheb vaatab, kas ta poeg on pesust välja tulnud. Läks ja jäigi. Kunagi enam ei tulnud ta
tagasi ja minu pissihäda muutus veelgi suuremaks.

.

politsei auto

.

*** Otsereportaaž, oleme teel Kings Islandile, mis on suurim lõbustuspark siinses piirkonnas. Mery siin roolitaga on nii põnevil, et tallab seda gaasipedaali ikka korralikult, et jõuaks ikka kiiremini kohale. Tulemus on käes. Politsei tuli ja võttis tšikid rajalt maha.

Kuid nagu tavaks on saanud, siis eesti tüdrukud on kuld ja neid ei puuduta. Kontrollis pabereid, tuli tagasi ja ütles: “Teen suulise hoiatuse, sest märkasin, et olete Ameerikas veel ainult nädal aega, nii et kohtusse ei saa te nagunii minna.” Peale seda lisas: “Järgmine miil sõida 35mph, sealt edasi 55mph ja siis sõida nii kiiresti kui saad.”.

.

Kings Island

.

 Kuna meil ühine miiting jäi täna ära, siis lükkasime tšikkidega autole hääled sisse ja võtsime suuna Kings Islandile.  Tegu siis sellise toreda kohaga, kus saab nii karusselliga sõita, kui ka veetorudest liugu lasta.

.

Tegu on siiski siinse piirkonna uhkeima ja suurima lõbustuspargiga, nii et kuidas oleksime saanud siit enne selle väisamist lahkuda. 

.

kolm ilusat tüdrukutameerikamäed kaks eesti tüdrukut

.

Tegime mõned sõidud, siis läks Kadri Järvel süda halvaks ja viimane andis karussellide suhtes täitsa alla. Kuid sellegipoolest oli päev täis nalja, naeru ja ohtralt adrenaliini. 

.

lõbustuspark kaks naist lõbustuspark

.

Kolm musketäri soovivad teile meeleolukat algavat töönädalat!

.

.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.